Marius Borg Høiby (21) skal ha mistet jobben, og har flytta hjem til Norge, skriver Se og Hør.

- Tempus Magazine er avviklet, og det er derfor ingen som jobber der lengre, skriver Marius Borg Høiby i en melding til ukebladet.

Det var i april at det ble kjent at Høiby har fått en redaktørstilling i det britiske magasinet Tempus der han ble ansatt i mars.

Redaktør Rachel Ingram i Tempus Media Limited bekrefter ansettelsen.

- Jeg kan bekrefte at Marius arbeider hos oss, men vi kommer ikke til å gi noen kommentarer utover det, sier hun til Dagbladet.

19. mars fikk han blant annet publisert en artikkel om elektriske luksusbiler.

På magasinets hjemmeside ble Høiby profilert som deres nye style editor (trendredaktør, red.anm.). Magasinet omtalet ham som «norsk prins» flere ganger. Blant annet i en reportasje fra da publikasjonen arrangerte etterfesten til musikkprisutdelingen Brit Awards.

«Glamorøse kjendiser, inkludert artist Pixie Lott og hennes modellkjæreste Oliver Cheshire, modell og skuespiller Paul Sculfor, sanger Tallia Storm og den norske prinsen Marius Borg Høibygikk ned den røde løperen på vei til lokalene hvor vi arrangerte etterfest, bare for spesielt inviterte», het det blant annet i reportasjen.

 Papirutgaven av Tempus, der Høiby ble som «norsk prins», ble utgitt i mars. På nettsidene fjernet magasinet omtalen av Marius Borg Høiby som kongelig.