Mads Hansens «Sommerkroppen» er årets mest sette musikkvideo på YouTube i Norge med 2,1 millioner visninger. Det er langt foran Maroon 5, Drake og Ariana Grande.

- Jeg synes det er rørende at «upcoming» artister som Drake og Ariana har en plattform å vise seg frem på i Norge. De er jo såpass lovende. Da ser vi at globalisering og internett funker i praksis, sier en spøkefull Hansen til VG.

Musikkvideoen ble først og fremst laget for å vises frem i VGTV-programmet «Spårtsklubben», hvor Hansen er en av profilene. Budsjettet var magert.

Helle Skjervold (33), PR-sjef i Google Norge, sier at det vanligvis er tung, internasjonal dominans på «mest sett»-listene i Norge.

 - Det er ingen tvil om at Mads Hansen er kongen av YouTube i år. Han er hottere enn både Drake og Ariana Grande. Eks-fotballproffen fra Lier danker ut hele pop-eliten fra USA når vi oppsummerer året på YouTube, sier hun til VG.