Det er ampert mellom Hopplaget og NRK etter dagens hopprenn for kvinner i Frankrike. Hoppernes sportssjef Clas Brede Bråthen reagerer sterkt på at NRK kun valgte å vise de 20 siste hopperne på TV 2, mens de første hoppene kun ble strømmet på NRKs nettsider, ifølge Dagbladet

- Vi har et sterkere lag enn noen gang. Jeg opplever at vi har OK og imøtekommende profiler i jentene våre. Vi har trenere og et støtteapparat som ønsker å legge til rette for alle som ønsker å dekke sporten vår. Men nå begynner det å bli litt mye fra NRK. Det er bare en vond, lei og trist følelse. Å oppleve maktesløshet er aldri godt, sier Bråthen til Dagbladet.

Også hopperen Maren Lundby, som kom på en andreplass i dagens renn, er skuffet over NRK.

- Jeg blir veldig lei meg over at hoppjentene igjen blir nedprioritert. Dette var ikke julegaven jeg ønsket meg fra NRK, sier hun i en uttalelse.

Til Nettavisen avviser NRK kritikken fra Bråthen.

- NRK har vært med å løfte frem kvinnehopp, vi har løftet frem mye av kvinneidretten generelt. Han har sitt perspektiv, som baserer seg i kvinnehopp, og det skal han få lov til å ha, sier sportssjef Egil Sundvor i NRK til Nettavisen.

- Det er ofte andre idretter vi også skal løfte frem, og det har vi gjort i dag også. Dersom han er misfornøyd, så må han gjerne ta kontakt med meg så skal jeg forklare han hvorfor valgene er slik de er, sier han.