Marna Haugen, også kjent som «Komikerfrue» tar med seg bloggen sin og går fra United Influencers til Egmont People. Det skriver Egmonts influencer-byrå i en pressemelding.

- Med dette byttet får jeg en ny lekeplass å leke på! Hos Egmont People kan jeg i enda større grad enn før ha fokus på å være kreativ, og jeg ser fram til å jobbe i et veldig profesjonelt miljø som har god erfaring og høy kompetanse innen influencer marketing, sier Haugen i meldingen.

Hun har blant annet vært å se i TV 2s reality-såpe «Bloggerne».

- Bloggen min er først og fremst en dagbok for meg selv, en samtale jeg har med min beste venninne, og det kommer den så desidert til å fortsette å være selv om jeg også kommer til å ha fokus på flere plattformer og satse på mer lyd og video, sier Haugen.

Byråleder i Egmont People, Annette Aas Johansen, sier de har store ambisjoner om å jobbe med nye formater og i flere formater.

-Marna en erfaren og spennende profil, som har en tydelig merkevare og snakker godt med sitt publikum. Hun er opptatt av at kommersielle samarbeid skal skape verdi både for annonsør og publikum, og vi tenker veldig likt, også om hvordan fremtidens influencer-markedsføring bør gjøres. Vi er utrolig stolte og glade for at hun velger å samarbeide med oss og tror at sammen kan vi løfte merkevaren Komikerfrue til nye høyder ved hjelp av en tydelig strategi for 2019, sier hun.