Birgit Bjørnsen gir seg som sjef for fastnett og tv i Telenor Norge.  Hun har ledet divisjonen siden 2016, men går nå til stillingen som leder for kompetanseutvikling i Telenor Group. 

- Vi forlot Canal Digital Kabel som merkevare i oktober, og skal under Telenor-merkevaren levere et høyt ettertraktet tv- og bredbåndstilbud. Jeg er stolt av å ha vært med på denne store endringen sammen med dyktige ansatte i Fastnett og tv, samt andre i Telenor, sier Bjørnsen i en pressemelding.

På spørsmål fra Kampanje om det ligger noen uenighet eller strid bak avgangen, svarer hun slik.

- Det er ikke noe dramatikk eller konflikt rundt denne endringen. Jeg ser fram til å begynne i ny stilling, sier Bjørnsen til Kampanje.

Konstiturert administrerende direktør i Telenor Norge, Bjørn Ivar Moen, sier Bjørnsen har håndtert flere krevende prosesser, som blant annet merkevareendringen fra Canal Digital Kabel til Telenor.

- Hun har vært høyt verdsatt i ledergruppen og har en stor stjerne blant de ansatte i divisjonen for fastnett og tv i Telenor, sier Moen. 

Les også: 

Henter fra Talkmore
Bjørnsens etterfølger, Camilla Amundsen, kommer fra stillingen som leder for Talkmore, hvor hun har vært sjef i tre år. Før dette har hun flere års ledererfaring fra Lyse.

- Det motiverer meg at jeg skal jobbe med å skape gode kundeopplevelser og produkter til hjemmet levert over fremtidens infrastruktur. Samtidig vet jeg at jeg har med meg en meget dyktig gjeng som jeg virkelig ser frem til å bli bedre kjent med, sier Amundsen.

Hun er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU og blir ny divisjonsdirektør når hun ved årsskiftet begynner som leder for fastnett og tv i Telenor Norge.

John Sebastian Slørdahl tar over rollen som leder i Talkmore. Også han er sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU. Slørdahl har jobbet i McKinsey og Orkla før han i 2011 begynte som strategidirektør i Telenor Norge. De siste to årene har han ledet avdelingen for produkt og verdiforslag for privatkunder i Telenor Sverige.

Henter Talkmore-sjefen:

Camilla Amundsen kommer fra stillingen som leder for Talkmore.