Viaplay er fremdeles den strømmetjenesten som gjør nordmenn mest fornøyd. De får en totalscore på 75,7 i en ny kundeundersøkelse gjennomført av EPSI Rating.

- Som i fjor så forteller Viaplay-kundene at de får tilgang på godt innhold, og at de får dette til en bra pris, sier Fredrik Høst i EPSI Rating Norge.

TV 2 Sumo fortsetter fremgangen og går forbi HBO Nordic for første gang siden 2015. Konkurrentene har en score på henholdsvis 73,5 og 72,0. Det er særlig bredden i innholdstilbudet som løfter TV 2 Sumo, men tilbakemeldingen fra kundene er at den tekniske funksjonaliteten kan bli bedre.

- HBO har tidligere skåret godt når det gjelder innholdet, men faller litt tilbake på dette området i år. Når det gjelder brukervennligheten så er også det et område hvor HBO har et forbedringspotensial, sier Høst.

Nylig kunne TV 2 gå ut og fortelle at de har passert 400.000 betalende kunder på Sumo.

Les mer: TV 2 krysser 400.000 Sumo-kunder

Markedets desidert største aktør, Netflix, må ta til takke med fjerdeplass og en score på 68,9. Det er en nedgang fra 70,5 i fjor.

- Strømmegiganten har fortsatt en meget god teknisk løsning og et godt brukergrensesnitt, men Netflix-kundene forventer mer, og etterlyser bedre innhold, sier Høst.

Bransjen får en totalscore på 70,8, ned fra 72,2 i fjor.

- Målingen avdekker en liten tilbakegang når det gjelder tilfredsheten, men resultatet er fortsatt godt og vesentlig bedre enn tilfredsheten med for eksempel tv-distributørene, sier Høst.