Tanja Wibe-Lund forlater VG for å jobbe som vaktsjef i Dagbladet TV. 

- Jeg elsker satsinger som gir mediebrukere bedre tilbud, og synes det er en gave å få være med på dette, sier Wibe-Lund i en pressemelding fra Dagbladet.

Hun kommer fra stillingen som frontsjef i VG. Hun har hatt ulike roller i mediehuset de siste ti årene, og ifølge meldingen kjenner hun «godt til avislesernes digitale brukermønstre og behov.» 

- Det skal bli så gøy å jobbe mer med visuell journalistikk, som både gir innsikt og er underholdende. Det er både gøy og viktig, sier hun. 

Wibe-Lund går inn i teamet til tv-direktør Mads A. Andersen og Aller-konsernets satsing på levende bilder. Han ble hentet fra VG til Aller Media. Senere fulgte Sondre Rahm etter Andersen, og Wibe-Lund blir den tredje som Aller og Dagbladet henter fra Akersgata. Andersen og Wibe-Lund ble ansatt nærmest samtidig i VG Multimedia i 2008.

Les også: Aller-direktør Mads Andersen henter VG-kollega

- Tanja har vært sentral i VGs presentasjon av innhold på nett, og har tung redaksjonell erfaring. Kjennskapen, erfaringen og studiene hennes av sosiale medier kommer til å være viktig for satsingen vår, sier Andersen i meldingen.

Han beskriver Tanja Wibe-Lund slik:

- Her på Hasle har vi vært på jakt etter en tabloidkunstner, som kan digital presentasjon til fingerspissene. Det er beskrivelsen av Tanja. Samtidig er hun en motiverende lagspiller. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med henne igjen, sier Andersen. 

Les også: VGTV mistet toppsjef og sin største profil på to dager

Les også: Mads A. Andersen forlater VG - blir ny Aller-direktør