Investeringsselskapet Venture Factory samler nå alle sine mediesatsinger under paraplyen Venture Factory Media. Administrerende direktør i det nye morselskapet blir Tale Gjøvik, som tidligere har vært daglig leder i Filter Media. 

Hun blir dermed sjef for Filter Media, Talent Media og CamillaPihl.no, selskapenes 22 ansatte og forretningsutvikling.  

- I år har vi for alvor startet arbeidet med vårt langsiktige mål om å bygge et nytt, norsk mediehus og det finnes ingen bedre kandidat enn Tale Gjøvik til å lede dette. Hun er en fabelaktig god leder med en medie-og digital-faglig bakgrunn som gjør henne spesielt godt rustet til å forstå annonsørenes behov i det som har blitt ett ganske uoversiktlig landskap, sier grunnlegger av Venture Factory og styreleder i det nye mediehuset, Even Aas-Eng i en pressemelding.

- Skal kjempe med nebb og klør
Gjøvik, som er journalist av utdannelse, gikk i fjor fra stillingen som direktør for digitalrådgivning i Finn.no til å bli daglig leder i Filter Media og har tidligere jobbet som digital fagsjef i OMD og produktutvikler og redaktør i Opplysningen 1881. Nå skal hun fronte mediehuset som har innholdsmarkedsføring som forretningsmodell.

- Vi leverer redaksjonelle og kommersielle produkter av svært høy kvalitet, og vi skal kjempe med nebb og klør for å bli en naturlig del av mediemiksen til annonsørene i årene som kommer. Det blir hardt og utfordrende arbeid, men vi har en ung og inspirert organisasjon, og det er alltid motiverende å sloss mot de store, sier hun.

Les også: Bloggeren Camilla Pihl starter magasin på nett - ypper seg mot motebladene

Les også: Slik konkurrerte «underdog»-avis mot Akersgatas vaktbikkjer i Sandberg-saken