Tv-personligheten Samuel Massie, som blant annet er kjent fra «Berserk» og «Skal vi danse», går til Screen Media med sine prosjekter. Der skal han blant annet være med på å utvikle Screen Medias satsing på innhold i ulike varianter.

- Det gleder oss at vi har fått Samuel Massie med på laget. Han har vist en utrolig evne til å få ting gjort, er svært godt likt i sine målgrupper og har et godt hode for å drive med programutvikling. I tillegg er han fylt med en utrolig positiv energi, sier Bjørnar Nordahl, daglig leder i Screen Media.

Samuel Massie har tidligere arbeidet med serien «Samuel og Bestefar: Kunsten å leve» som ble vist på TV 2 våren 2018. Han har også vært medprogramleder i TV 2-programmer som «Skal vi danse» og «Rett fra Hjertet».

- Det å få tilliten til å være med å bygge opp en innholdsavdeling hos Screen Media er noe jeg er veldig takknemlig for. Jeg har jo for eksempel produsert serien «Samuel og Bestefar» i et mini-miljø, men hvor eierskapet og pågangsmotet til arbeidsrollene er stor. Det skal bli en spennende utfordring å være med å skape et langt større arbeidsmiljø og vokse til et stort maskineri, men hvor vi allikevel greier å beholde den genuine «driven» i hver enkelt som kommer av å være en liten gjeng, sier Samuel Massie.

TV 2-eide Screen Media har tidligere ansatt Anders Sæther for å drifte en innholdsavdeling som nå teller åtte ansatte. Han har tidligere ledet Globus Media, som Screen Media har overtatt.

Les mer: «Sirkus Northug»-produsent gikk konkurs - nå overtar TV 2-selskap

- Vi har mange spennende prosjekter på trappene fremover, både med og uten Samuel, og vi har en tydelig ambisjon om å finne de prosjektene som er med på å samle befolkningen foran tv-en, sier Anders Sæther i Screen Media