Det er ingen tvil om at «Åsted Norge» fenger tv-seerne. Sesongens siste episode hadde et snitt på 610.000 seere, som er en tangering av tidenes rekord for programmet. Andelen ble på 50,3 prosent av alle tv-seerne (10-79).

- «Åsted Norge» har levert sin aller sterkeste sesong denne høsten og satt rekorder med seertall over 600.000 ved flere anledninger, og det er positivt at et konsept styrker seg fra sesong til sesong. Denne utviklingen gir interne krefter i TV 2 og redaksjonen i Mastiff inspirasjon til arbeidet med neste års programmer hvor flere nye grep er under planlegging, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

«Åsted Norge» legger også bak seg sin mest sette sesong med et snitt på 535.000 seere. Det er høyere enn i premieresesongen, da snittet lå på 532.000 seere.

Les også: Tidligere TV 2-profil gjør comeback - skal lede Åsted Norge