I dag tiltrer Eva Rolland Korshamn stillingen som daglig leder i Monster Entertainment. Hun erstatter Jan Egil Ådland, som nylig meldte overgang til NRK.

Den nye Monster-sjefen er allerede godt i gang med talentjakten, og den første hun ansetter er produsent Kjell-Arne Mikkelsen fra Nordisk Film TV. 

- Vi er svært glade for at Kjell-Arne Mikkelsen har valgt å melde overgang til Monster. Med sin brede innholdskompetanse passer han perfekt inn i hos oss. Vi er et allround-selskap som skal kunne produsere det meste for de fleste, da må vi også sørge for å ha riktige folk på jobben, sier Eva Rolland Korshamn.

Mikkelsen har lang erfaring med produksjoner som «Alle mot 1», «The Voice», «Farmen», «71 grader nord», og «Jakten på kjærligheten». 

- Jeg har sett frem til å fortelle om dette. Etter mange fine år og opplevelser i Nordisk Film TV har jeg nå fått muligheten til å søke nye erfaringer i Monster. Det gleder jeg meg veldig til, sier Mikkelsen

Han kommer til et selskap produserer programmer som «Stjernekamp», «Skal vi danse» og «Alt for Norge». Selv er han mest av alt opptatt av de gode historiene.

- Tv-underholdning handler om å gi seerne de nære historiene og de gode øyeblikkene. Opplevelser som de vil dele med andre. Monster er en av bransjens aller største leverandører av slike opplevelser. Det er en ære å få muligheten til å jobbe med deres spennende prosjekter og ikke minst alle de utrolig dyktige folkene som er engasjert der, sier Mikkelsen.

Han skal ferdigstille en ny sesong av NRK-programmet «Alle mot 1» for Nordisk Film TV før han tar fatt på jobben i Monster Entertainment.

- Kjell-Arne er en kjernekar vi kommer til å savne. Han har vært en ressurs for oss i mange år, men det er en tid for alt. At han vil prøve noe nytt er helt forståelig, så jeg kan bare ønske ham hell og lykke på ferden, sier administrerende direktør i Nordisk Film TV, Erlend Hernø Røeggen.