«Ragnarok» beskrives av NRK som et moderne oppvekstdrama basert på norrøn mytologi. 

- Vi har arbeidet med dette prosjektet i rundt seks måneder. Vi jobber nå med å fullføre manus, sier selskapets visepresident for internasjonale produksjoner, Kelly Luegenbiehl, til NRK.

Selv om dramaserien skal være norskspråklig, skal den produseres av danske Sam Productions og filmes i Norge og Danmark. 

- Det er med stor glede å bidra til å skape denne nye, norske Netflix-serien. Vi tror at Norden har en egen stemme når det kommer til historiefortelling, og vi ønsker å bevise det gjennom denne storskalaserien skrevet av et nordisk team med manusforfattere fra Norge, Sverige og Danmark, sier produsent Sam Price i en pressemelding.

Han har blant annet «Borgen» på merittlisten sin. Om «Ragnarok» sier han: 

- Serien rører i sin kjerne ved det at ikke bare mennesker i Norden, men over hele verden, i økende grad er nødt til å møte klimautfordringen – som i de senere år har gått gjennom store forandringer. Polene smelter i en takt som ingen hadde forventet. Vi går gjennom lengre perioder med tørke. Vintrene er for varme. Oftere og oftere opplever vi perioder med ekstrem kulde. På alle måter ekstreme værforhold. Verden endrer seg, og man kan påstå at vi er på vei mot et nytt Ragnarok. Om ikke noen tar grep i tide...

Netflix har tidligere vært med på produksjonen av norske «Lilyhammer», men da delte de regningen med NRK. «Ragnarok» blir den første norskspråklige dramaserien som i sin helhet finansieres av Netflix.

Nye tall fra EPSI Rating viser at Netflix har en vei å gå før de har markedets mest fornøyde kunder.

Les mer: TV 2 går forbi HBO - her er de mest fornøyde strømme-kundene