Hasse Lindmo gir seg som daglig leder i Concorde TV. Emilie Øien Fretland overtar jobben 15. desember. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

 Lindmo startet i Concorde TV som produsent for I Kveld med Ylvis Live i 2014.  Da selskapet i august 2015 utvidet virksomheten ble han bedt om å tiltre som daglig leder. Han ble da også medeier i selskapet. Med Lindmo som daglig leder har selskapet hatt god vekst og produsert for TVNorge, NRK og TV2.

- Lindmo kom til styret tidligere i høst og fortalte at han ønsket å gjøre andre oppgaver fremover. Vi er svært takknemlige for jobben han har gjort både som daglig leder og produsent. Han skal nå fortsette som eier, men har ikke helt bestemt seg for hva han vil gjøre fremover, sier styreleder Jørgen Thue i en pressemelding.

- Kjenner selskapet godt
Lindmo kommenterer sin avgang slik:

- Det er et passende tidspunkt med et lederskifte nå. Emilie har jobbet i selskapet siden oppstarten i 2012. Hun kjenner derfor selskapet meget godt og har alle forutsetninger som skal til for å ta Concorde videre. Vi har i løpet av høsten avsluttet en del produksjoner, samtidig som styret har jobbet med å få på plass ny leder i god tid før nye tv-produksjoner står for tur i 2019.  Jeg gleder meg til å følge utviklingen i Concorde videre, samtidig som jeg ser fram til nye utfordringer.

 Emilie Øien Fretland er utdannet prosjektleder fra TV-skolen ved Høyskolen på Lillehammer (nå Høyskolen i Innlandet). Hun har frem til nå jobbet som produksjonssjef i selskapet og vært med på bygge opp Concorde TV siden starten i 2012. Hun har tidligere jobbet i Rubicon og Funkenhauser.

- En av de største talentene
- Jeg er glad for å få denne muligheten, og gleder meg til å jobbe med mange spennende prosjekter sammen alle de flinke folkene og den kompetansen vi har i Concorde, sier hun i meldingen.

- Emilie har i lang tid vært sett på som ett av de største unge talentene i tv-bransjen. Vi er stolte og glad for at hun ville ta på seg større utfordringer i selskapet vårt, sier Vegard og Bård Ylvisåker.

Selskapet omsatte for 40,8 millioner kroner i fjor, noe som er ny rekord. Concorde TV er eid av Jørgen Thue, Ylvis-brødrene, Hasse Lindmo, Christian Løchstøer og Ole Martin Hafsmo.