Harald Stanghelle skal lede et nytt talkshow på P1+ med premiere over nyttår, skriver NRK

- Det å skulle debutere med noe helt nytt i en alder av 62, det stimulerte noe i meg. Jeg sa da jeg sluttet som redaktør i Aftenposten at jeg ønsket meg et taktskifte på oppløpssiden av karrieren, og det får jeg virkelig nå, sier Stanghelle til NRK.

Programmet skal sendes halvannen time hver fredag ettermiddag. Konseptet er fortsatt under utvikling.

- Det blir både spennende gjester, og gjester som har noe å si. Det blir et program med lite pludring, sier han.

Programsjef Line Gevelt Andersen i NRK tror at lytterne kommer til å sette pris på dette programmet.

- Harald Stanghelle er en glimrende intervjuer og formidler, så dette tror vi kommer til å slå meget godt an blant våre lyttere, sier hun i en pressemelding.