Når deltagerne i «Ex on the Beach» nå har pakket kofferten og reist hjem fra Mauritius, er det en helt annen gjeng som skal sørge for at kundene fortsetter å strømme til Dplay. Discovery Networks har nemlig landet en nordisk avtale med Warner Bros om alle tolv sesonger av den amerikanske sitcom-serien «The Big Bang Theory».

- Serien «The Big Bang Theory» er vårt mest suksessfulle innkjøp noensinne lineært. Den har vært en stabil seermagnet gjennom flere år, både for TVNorge og Max. Hittil har vi bare hatt lov til å la siste episode ligge på Dplay i sju dager, men det er en avtale som ble gjort i en annen tid. Mange Dplay-kunder og «The Big Bang Theory»-fans har ønsket å kunne se mer, og vi er glade for å si at «nå kommer det!» Fra og med 5. november kan de som har Dplay-abonnement boltre seg fritt i alle episodene, sier Eivind Landsverk.

- Og det er ingen «Bazinga!» på slutten her, dette er helt sant, legger han til med referanse til en populær «punchline» fra serien.

I tillegg til at Dplay nå får tilgang til alle de 11 første sesongene, legges nye episoder fra siste sesong, som blir den siste noensinne, ut ukentlig til og med mai.

Avtalen mellom Discovery og Warner strekker seg over tre år.

Les mer: «Bitch, hør her!» - nå har en halv million sett «Ex on the Beach»