TV 2 starter det nye året med premiere på tiende sesong av «Bloggerne» på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo. Der får seerne for første gang et innblikk bak bloggen til «Paradise Hotel»-vinner Martine Lunde. Hun var nylig å se i «Skal vi danse» på TV 2 og dukker også opp i «Farmen kjendis» over nyttår.

-Jeg gleder meg til å være med i «Bloggerne». Det blir både morsomt og litt skummelt å dele så mye av hverdagen min. Nå kommer seerne mye tettere på, får møte familien min og vennene, og ikke minst følge kjæresteforholdet med Aleksander, sier hun i en pressemelding.

Tv-seerne får også et gjensyn med Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Anniken «Annijor» Jørgensen, Stina Marie Bakken, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård

«Bloggerne» har vært TV 2s mest strømmede tv-program i høst.

- Høstens «Bloggerne» var tidenes mest sette sesong, og er en viktig bekreftelse på hva seerne våre vil ha! Den tiende sesongen lanseres allerede 1. januar – kort tid etter at nyttårsrakettene er sendt opp! sier Jarle Nakken, programdirektør i TV 2.

Les også: Han slår NRK-veteran og reality-ekser på strømmetoppen