Onsdag var Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm tilbake på skjermen med en ny porsjon «Truls à la Hellstrøm». Første sesong ble ikke bare en seersuksess, de stakk også av med prisen for  beste underholdningsprogram på Gullruten i år.

Gårsdagens sesongpremiere hadde 386.000 seere og en andel på 33 prosent blant alle seere mellom 10 og 79 år. Fjorårets premiere hadde til sammenligning 448.000 seere.

- «Truls à la Hellstrøm» fortsatte å sjarmere seerne i går på sin kulinariske reise i Toscana. 386.000 seere, og en andel på 43,9 prosent i den kommersielle målgruppen, 20-49, er en meget sterk premiere på denne andre sesongen av konseptet. Og det er mye å glede seg til i fortsettelsen når radarparet skal til Texas, New York, København, Cannes, Modena og Lofoten. Og med både «Farmen» og «Otto har fått nok» senere på kvelden ble onsdagen veldig sterk for TV 2, med en andel på 25,9 prosent i målgruppen 20-49, sier TV 2s programredaktør Jarle Nakken.

«Farmen» hadde 565.000 seere og «Otto har fått nok» hadde 280.000 seere.

Les også: Gullruten til «Truls à la Hellstrøm»: - For en nydelig fyr og for en tulling