Én uke etter publisering på strømmetjenesten Dplay kan Discovery fortelle om 120.000 seere på premieren på andre sesong av humorserien «Hvite gutter». 

- Dette er veldig gøy. Vi har gjort betydelige investeringer for å løfte Dplay i høst. Dette er del av en omstilling som hele Discovery har vært med på, absolutt alle avdelinger har bidratt, og det er deilig å se at innsatsen gir de resultatene vi hadde håpet på, sier nordisk programdirektør i Discovery, Eivind Landsverk.

- Så er det selvsagt på sin plass med masse skryt til de fire gutta som spiller i serien og selv har vært med på å skape den. De er en utrolig morsom og talentfull gjeng, og med sesong to har de nok en gang klart å skape en snakkis. Vi er glade og stolte over å ha dem på laget, sier Landsverk.

Dplay har fått seg et skikelig løft med «Ex on the Beach». Første episode av skandaleserien har til nå blitt strømmet av 385.000. I snitt har de 20 første episodene blitt sett av 271.000. 

Nå slipper Discovery de fire siste episodene over én uke før finalen sendes på lineær-tv, i et håp om å løfte strømmetallene ytterligere.