Gårsdagens seertall for «Åsted Norge» viser en ny «all time high».  Den nye rekorden lyder 603.000 seere, noe som gir TV 2 en markedsandel på 43,1 prosent i målgruppen 20-49 år og 45,7 prosent i riksuniverset. Det viser tall fra Kantar Medias tv-målinger.

I forrige uke var det sesongbeste med 556.000 seere. 

- Åsted fortsetter å imponere og 603.000 er årsbeste for andre uke på rad og ny bestenotering totalt sett. Det er fantastisk å se at godt innhold finner veien til seerne og at det fortsatt er mulig å slå gamle seerrekorder i dagens marked. Det er bare å gratulere alle i redaksjonen i Mastiff og interne krefter som jobber beinhardt med konseptet hver dag med en velfortjent ny bestenotering, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

'«Åsted Norge» er inne i sin sjette sesong og seerinteressen fortsetter å holde seg på et høyt nivå.

Les også: Ny årsrekord for «Åsted Norge»