I går slapp Netflix regnskapstall for tredje kvartal, som viser at strømmetjenesten fikk et resultat per aksje på 89 cent, skriver E24, som igjen siterer Factset. Dette var en oppgang på 14 prosent.

Inntektene økte fra like under tre milliarder dollar tredje kvartal i fjor til fire milliarder dollar samme periode i år. Driftsmarginen økte fra 7 prosent til 12 prosent, og dette forventer selskapet skal fortsette å øke.

Det har også vært knyttet spenning til abonnentstallet fra Netflix. Tidligere har selskapet kommunisert at de ventet fem millioner abonnenter ved utgangen av tredje kvartal. I gårsdagens regnskapstall kommer det frem at den totale abonnementsbasen ender på 6,96 millioner abonnenter, noe som er bedre enn forventet.

Netflix har med det 137 millioner brukere totalt, noe som gjør selskapet til verdens desidert største abonnementsbaserte videostrømmetjeneste.

I et brev til aksjonærene skriver selskapet at strømmeinntektene har økt med 36 prosent i året frem til utgangen av tredje kvartal.