«Mer enn gull» er tilbake på TV 2 i løpet av første halvår 2019. Denne gangen er det Erling Jevne, tidligere langrennsløper, Anders Jacobsen, tidligere skihopper, Kristin Størmer Steira, tidligere langrennsløper, Kjersti Grini, tidligere håndballspiller, Roar Strand, tidligere fotballspiller, og Hans Petter «Burre» Buraas, tidligere alpinist, som skal fortelle om sine idrettskarrierer.

- «Mer enn gull» er snart tilbake på tv og igjen er det en merittert gjeng med norske idrettshelter som møtes og deler åpent fra sine liv og forteller historier fra sine idrettskarrierer. I år er opptaket lagt til vakre Sjusjøen hvor de tidligere idrettsheltene skal børste støv av konkurranseinstinktet. De skal konkurrere mot unge idrettshåp innen håndball, alpint, fotball, hopp, motbakkeløp og langrenn. Denne sesongen kommer til å by på personlige historier og konkurranser spekket med humør, energi og vinnervilje, sier programredaktør i TV 2, Jarle Nakken.

- Å møte utøvere som har lagt opp gjør at vi kan dele felles erfaringer om hvordan livet har vært også etter karrieren. Å få høre de andre sine historier fra livet og karrieren, og dele sine egne historier, setter ting i perspektiv og man skjønner man har prestert mye og trenger ikke sammenligne seg med andre. Alt i alt ett topp opphold som jeg håper vil skape bra tv, sier Kjersti Grini.