Artikkelen oppdateres.

Sondre Rahm (28) slutter i VG og setter kursen mot Aller Media på Hasle, hvor han blir videoprodusent. Der blir han ifølge en pressemelding en sentral brikke i konsernets satsing på levende bilder.

- Det har vært fire fantastiske år i VG og Schibsted, men nå er jeg klar for å være med på å bygge opp en annen aktør i det norske web-TV-markedet. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Aller Media, og Mads Andersen er en visjonær person det er umulig ikke å bli engasjert av, sier Rahm i meldingen.

- Videokompetanse på skyhøyt nivå
Rahm har de siste årene hatt flere ulike roller i VG-systemet, der han tilbake i 2014 startet karrieren som journalist i VGTV. De siste to årene har han ifølge meldingen vært en nøkkelperson i VGs kommersielle avdeling, og har i tillegg til å løfte VGTVs økonomi, vunnet nasjonale og internasjonale priser for annonseløsninger han har utarbeidet for kunder som Burger King og Telia.

Mads A. Andersen takket for seg i VG i sommer og lot seg lokke over til stillingen som tv-direktør hos konkurrenten Aller Media. Han er fornøyd med å få tidligere VG-kollega Sondre Rahm på laget.

- Sondre har en uvanlig kombinasjon av redaksjonell og kommersiell erfaring. Han er like god på begge deler, og videokompetansen hans er på et skyhøyt nivå. Jeg er veldig glad for at han vil være med på laget vårt, sier Andersen.

Les også: VGTV mistet toppsjef og sin største profil på to dager

Les også: Mads A. Andersen forlater VG - blir ny Aller-direktør