TV 2s dokumentarserie «Hvem drepte Birgitte?» åpnet sterkt med 384.000 seere på premieren for to uker siden. Seertallene har holdt seg høye, og så langt har serien et snitt på 585.000 seere i Total Screen Rating, som inkluderer nett, reprise og opptak.

- «Hvem drepte Birgitte?» har både høstet gode kritikker og engasjert seerne. TSR-tallene viser at de to mest sette episodene er sett av 609.000 seere, og tallene stiger fortsatt. Serien går detaljert inn i en av norgeshistoriens mest omtalte drapssaker og retter et kritisk søkelys på det arbeidet politiet gjorde i den uløste saken, som nå er gjenopptatt og under etterforskning av Sør-Vest politidistrikt, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

De fire første episodene har en markedsandel på 41,9 prosent i snitt i den kommersielle målgruppen 20-49 år.

Les også: Kutter «Skavlan» med nesten 15 minutter på TV 2 - legger ut hele showet på Sumo