På Gamle Logen søndag kveld satte Aller Media og kjendisbladet Se og Hør et storslagent punktum på en begivenhetsrik helg i anledning bladets 40-årsjubileum. Til stede på søndagens store kjendisfest var blant andre dagens sjefredaktør Ulf André Andersen som møtte de tidligere Se og Hør-toppene Odd Johan Nelvik, Ellen Arnstad og ikke minst grunnleggeren av bladet som på det meste solgte hele 425.000 eksemplarer ukentlig, Knut Haavik.

- Denne helgen har vært fantastisk. Jeg og Knut har vært på danskebåten med 500 av våre trofaste lesere og følt orkanen Knud som selvsagt ble omdøpt til Knut Haavik, sier Ulf André Andersen til Kampanje.

- Ja, var det Knut Haavik som blåste?

- De første 25 årene som jeg drev Se og Hør så var det orkan nesten hver eneste uke, sier Haavik.

Men den sjefredaktøren som ledet Se og Hør i de største stormene var nok likevel Odd Johan Nelvik som var i retten både en og to og tre ganger mot henholdsvis Ole Paus, Lars Lillo-Stenberg og Big Brother-paret Anette og Rodney.

- Har jubilanten blitt litt snillere med åra?

- Ja, men du vet at har du holdt på med dette i 30 år, som var den tiden jeg var med, så skal du ha noen rettssaker. Det er ikke mer enn det et blad som Se og Hør skal ha av rettsaker og vi vant noen av dem, sier Nelvik

Hele 300 kjendiser var inviterte sammen med Se og Hør-redaktørene for å feire bladet etter et stort jubileumsshow tidligere på kvelden i Oslo Spektrum, og med så mange kjendiser samlet på ett sted, måtte vi utfordre grunnlegger Knut Haavik til å kaste terning på Se og Hør-redaktørenes jobbprestasjoner og antrekk for kvelden.

- Hvilket terningkast får dagens sjefredaktør Ulf André Andersen?

- Seks pluss! Og det kan jeg begrunne. Jeg føler vi egentlig er journalistiske tvillinger. Han har den samme ryggraden og det samme hodet for hva som selger og jeg tror også han er veldig godt likt av medarbeiderne og det tror jeg i all beskjedenhet at jeg også var, sier Haavik.

- Og hvem er den beste antrukne redaktøren?

- Uansett hadde Ellen (Arnstad, red. anm.) fått terningkast seks fordi hun er jo så full av sex, ler Haavik.

- Knut, du sa meg til en gang; «Ellen, du er kledd som du skal til ditt eget formiddagsbryllup – hver dag», sier Ellen Arnstad.

Her kan du se hele videoen med de fire Se og Hør-redaktørene!