Denne sesongen deler Nordic Entertainment Group (Nent) rettighetene med TV 2. For første gang skal TV 2 sende direkte fra den gjeveste europacupen. I åpningsuken byr kanalen på Liverpool – Paris Saint-Germain (18/9) og Real Madrid – Roma (19/9).

- Dette kan ikke beskrives som noe annet enn en drømmestart på Champions League-eventyret vårt. Vi har forrige sesongs finalister Liverpool og Real Madrid i våre to første kamper og skal formidle magien fra under flomlysene på Anfield og Santiago Bernabeu, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i en pressemelding fra TV 2.

TV 2 skal også sende Ronaldo sin tilbakekomst til Manchester og Old Trafford.

- Vi får også Cristiano Ronaldo tilbake på Old Trafford mot Manchester United for sin nye klubb Juventus. Totalt har vi 13 ulike storlag fordelt på de åtte første Champions League-kampene. Nå gleder vil oss enormt til det braker løs og har en redaksjon som spinner etter å komme på luften, sier Jansen Hagen.

TV 2 sender sine Champions League-kamper på TV 2 Sumo. I neste uke blir det klart hvilke tv-kanaler kampene skal sendes på.

Nordic Entertainment Group (Nent) sender flest kamper i grunnspillet. Samtlige kamper fra turneringen sendes på Viaplay. I tillegg skal en rekke kamper sendes på Viasport-kanalene og Viasat 4.

- Det er litt av en Champions League-meny seerne kan glede seg til på våre kanaler og plattformer i høst, sier sportssjef i Nordic Entertainment Group, Anne Tufte i en pressemelding.

Tirsdag 18. september er det avspark med både Barcelona, Tottenham og Atlético Madrid blant flere andre storlag i aksjon på Viasport. Alle kampene i turneringen vises på Viaplay.

Hvilke kamper som vises på de ulike Viasport-kanalene blir kjent senere. Det samme gjelder tidspunktene for Viasports studiosendinger.

Viasport og TV 2 deler på semifinalene, mens begge skal sende finalen i mai 2019.