«Else om: selvmord» fikk 167.000 seere på premieren på TVNorge på verdensdagen for selvmordsforebygging i går.

- Dette er tall vi er fornøyde med, og det er bra at en såpass tung tematikk kan samle så mange mennesker på humorkanalen TVNorge. Hatten av for Else, det er bare hun i hele Norge som kunne laget en sånn serie, en serie som både underholder og snakker fakta om selvmord. Vi er veldig stolte av både henne og den fantastisk fine programserien hun har laget, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland.

«Else om: selvmord» ble møtt med terningkast fem av Dagbladets anmelder Tom Stalsberg, som skriver at «Kåss Furuseths største fordel som programleder er at hun evner å balansere et sårbart tema med innlevelse, nysgjerrighet, varme og latter».

Programserien sendes mandag til torsdag på TVNorge denne uken og kan også ses på Dplay.