TV 2 går i dag ut med nyheten om at de har blitt enige med Norsk Topphockey og Norges Ishockeyforbund om en seks år lang avtale for eksklusiv visning av Get-ligaen på TV 2.

- TV 2 har stor tro på norsk ishockey. Derfor tør vi også satse langsiktig med en avtale på hele seks år. Det gjør oss mulighet til å bygge et sterkt produkt sammen med klubbene og forbundet, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Avtalen innebærer at TV 2 vil vise opp mot 270 kamper i året på TV 2-kanalene og TV 2 Sumo.

- Avtalen sikrer supporterne mulighet til å følge sitt lag i alle kamper via sendinger med stadig bedre kvalitet. I tillegg til stort volum på TV 2 Sumo, vil de utvalgte, ukentlige tv-kampene markere et nytt toppnivå i produksjonene, forteller Jansen Hagen.

TV 2 skal ha fått konkurranse om rettighetene.

- Forhandlingen om en ny seksårsavtale pågikk med to svært gode kandidater helt inn i sluttrunden. At det ble TV 2 vi til slutt signerte med er jeg glad for. Vi kjenner TV 2 godt etter flere års samarbeid. TV 2 har levert en produksjon som våre fans og allmennheten i stor grad har satt pris på, og som har bidratt til å gi norsk hockey en posisjon i det norske medielandskapet. Som nyvalgt ishockeypresident av året er jeg svært glad for at vi har klart å lande en god seksårs tv-avtale for norsk hockey denne sommeren, sier Tage Pettersen i Norges Ishockeyforbund.