Discovery rapporterte i går at første episode var sett av 217.000 seere. Det var ikke riktig. Episoden er sett av 188.000. Saken er oppdatert.

Discoverys nye realityserie «Ex on the Beach» har fått kritikk fra uventet hold, nemlig tidligere reality-deltakere. Isabelle Eriksen fra «Paradise Hotel» er blant dem som reagerer på innholdet i serien.

- Deltakerne er veldig slemme mot hverandre! Det er mye baksnakking og man kaller hverandre for feit og stygg. Jeg ble fysisk kvalm, sier hun i et intervju med VG.

Les også: Realitydeltakere slakter «Ex On The Beach» - Discovery kaller serien «drøy»

For Discovery kommer all oppmerksomheten som en gavepakke. Første episode er nå blitt sett av 188.000 på under to døgn. 

- Vi opplever for tiden en trafikk på Dplay vi aldri har vært borte i tidligere, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery.

Han tar kritikken med stor ro.

- Vi merker jo også at det er stor interesse i pressen og i sosiale medier, og programmet har høstet litt kritikk for å være drøyt. Vi hadde vel blitt mer overrasket om det ikke gjorde det. Til tider er det jo drøyt. Men jeg tror ulike miljøer ser svært ulikt på programmet. Noen opplever det nok utelukkende som god underholdning. Noen identifiserer seg kanskje med kulturen og menneskene som portretteres, mens andre får utløp for et titterbehov. Debatt skaper det uansett, og det er jo greit, sier Skoland.

Les også: Laber sponsor-interesse for «Ex on the Beach»

Første episode hadde 57.000 seere da det ble sendt på «gamlemåten» på Fem.