Denne uken var det premiere på programmet «Ex On The Beach», der flørting, nakenhet og festing er deler av ingrediensene har allerede fått mye kritikk, men nå får den nye realityserien massiv kritikk også av tidligere realitydeltakere.

I realityserien møter jenter og gutter sine ekskjærester i en villa i Mauritius. Isabelle Eriksen (21) tidligere «Paradise Hotel»-deltaker sier til VG at hun er sjokkert over det grove innholdet.

- Jeg var veldig spent på programmet og trodde det skulle være morsomt. Da første episode kom, ble jeg veldig sjokkert, forteller hun til VG.

Les også: Laber sponsor-interesse for «Ex on the Beach»

Tidligere «Farmen»-deltaker, Geir Magne Haukås (47), reagerer sterkt på serien i et nytt Facebook-innlegg. Han ber alle unge ta avstand fra programmet.

Mediesjef Hanne McBride i Discovery Networks Norway forstår at sesongpremieren på «Ex on the beach» oppfattes som drøy.

- Første episode ble drøy, fordi det er naturlig å ta med de hendelsene som forteller historien slik den utspiller seg. Seriens premiss er jo dramatisk, all den tid ekser blir sendt til øya, og spenningen ligger i følelsene som oppstår når deltakerne må forholde seg til hverandre og nye mennesker, sier McBride.

Hun understreker samtidig at «Ex on the Beach Norge» ikke er et manusbasert eller regissert show, men et realityprogram som speiler det som faktisk skjer på øya. Fremover lover hun mer dybde og humor.