Podkasten Tinius Talks presenteres på Kampanje.com etter avtale mellom Stiftelsen Tinius og Kampanje og uten noen form for økonomiske bindinger. 

Stiftelsen Tinius utvider sitt «Tinius Talks»-konsept og lanserer nå podkasten Tinius Talks. I den nye podkasten treffer Kjersti Løken Stavrum relevante folk i og utenfor mediebransjen til samtaler om aktuelle temaer innenfor medieøkonomien og i den aller første episoden er det den nye blockchain-teknologien det skal handle om.

For selv om mange har fått med seg ordet blockchain det siste snaue året, er det ikke like åpenbart hva den nye teknologien innebærer og hvordan den vil  endre medieøkonomien?

- Blockchain er en ny teknologi som man ikke helt vet hva fører til og som er vanskelig å forklare. Men det kan dukke opp ting som vi bør følge med på i mediebransjen. For eksempel journalistikk direkte mellom en leser og journalist. Det er blockchain-teknologien egnet til å løse, sier Terje Seljeseth, analysesjef i Stiftelsen Tinius i premiersendingen. 

Der er han gjest sammen med Schibsteds egen blockchain-sjef, Fredrik Haga.

- Akkurat som med internett vil Blockchain skape enorme muligheter for dem som tør å satse på ny teknologi, og by på utfordringer for dem som ser en annen vei litt for lenge, sier Fredrik Haga.

Tinius Talks distribueres på iTunesSpotify og SoundCloud, men du kan også lytte til sendingen på Kampanje.