Neste uke starter innspillingen av den tiende sesongen av TVNorge-realityserien «71 grader nord kjendis». Blant årets ti deltakere finner vi Iman Meskini, kanskje mest kjent som Sana fra Skam – hun kommer rett fra Forsvaret. Det skriver VG.

- At man ikke får den luksusen man er vant med, den har jeg kjent på. Jeg tenker at det verste for meg blir ikke å sove i telt eller gå på do i skogen, sier hun til VG.

Meskini lover å gå «all in» når hun først er med.

- Målet er å vinne. Så får man håpe på det beste, sier hun.

De andre deltakerne er tidligere fotballspiller Mini Jakobsen, skuespiller Mia Gundersen, sportsjournalist Guro Fostervold, langrennsløper Thomas Alsgaard, komiker Yousef Hadaoui, radiovert Niklas Baarli, TV-personlighet Ola-Conny Wallgren, snowboarder Silje Norendal og influenser Vita Mashadi.