Discoverys 12-årsavtale innledes neste år oginkluderer verdensomspennende liverettigheter i 220 markeder på tvers av alle plattformer. Det opplyser Discovery om i en pressemelding i dag.

- Vi i Norge har en sterk og trofast seerskare som følger våre golfrettigheter, og med kommentatorduoen Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad i spissen har vi fantastiske personer som ivaretar formidlingen, sier sportsdirektør i Discovery og Eurosport, Eirik Koren.

- Vi er svært fornøyde med at dette partnerskapet er kommet i stand. Det gir oss trygghet, langsiktighet og forutsigbarhet. Golf er en bærebjelke i vårt tilbud, både lineært og på Eurosport Player. At det forblir sånn også de neste 12 årene gjør meg både stolt og glad.

Som konsern vil Discovery, som blant annet eier Eurosport og TVNorge, investere over to milliarder dollar i sin golfsatsing i løpet av avtaleperioden.