I dag kom nyhetene om at TV 2 sikret seg tre nye år med den viktige Premier League-fotballen etter at konkurrenten i TV3 og Viasat i går kjøpte de samme rettighetene for Sverige, Danmark og Finland.

Les mer: TV 2 vinner Premier League-kampen - holdt rivalene unna

Dermed ble spenningen utløst ikke bare i mediebransjen, men også internt for alle de som jobber med den engelske fotballen i TV 2. En av dem som er sterkest knyttet til Premier League i TV 2, er programleder Jan-Henrik Børslid.    

Han fikk nyheten servert på et hotellrom i Oslo.

- Jeg satt helt alene på hotellrommet og forberedte meg til kveldens VM-sending og gledet meg som et barn til kampen Portugal og Spania som markerer VM-starten for TV 2, også er det som om noen ringer på og setter en gave foran døren. Det er helt sykt, sier Børslid.

- En får bare lyst til å hoppe rundt i rommet og juble og gaule som et lite barn, Dette er det morsomste kunne skjedd, sier han.

- Har dere i sportsredaksjonene vært usikre på om TV 2 skulle lykkes også denne i gangen?

- Det har vel vært sagt en gang at i det du kjøper slike rettigheter så blir du veldig glad, men så går det ikke så lang tid før rettighetene skal opp for salg igjen. Men nå har vi fire år med Premier League og vi kan starte den nye sesongen vel vitende om at vi har rettighetene for en ny treårsperiode. Dette betyr enormt mye for bedriften og arbeidsplassen og det er ekstremt viktig for oss. Jeg vet at ledelsen har jobbet knallhardt for dette her og markedet er sånn at dette er en rettighet som andre vil ha. Discovery vil ha det og Viasat vil det, sier han.

At Premier League igjen velger TV 2 som partner håper Børslid er et uttrykk for at man synes TV 2 gjør en god jobb med å vise den engelske fotballen.

- Når vi får dette for fjerde perioden på rad så er det vel et uttrykk fra Premier Leagues side om at det har vært en god jobb med å vise dette på TV 2. Pengene har helt klart verdi, men jeg håper også at måten vi satser på og formidler Premier League betyr noe, sier han.  

Også andre TV 2-profiler kunne slippe jubelen løs på Twitter.