Striden mellom TV 2 og Telenor gjør at mange Telenor-kunder risikerer å miste tilgang til TV 2s tv-kanaler. 

TV 2 og Telenor krangler om prisen på tv-kanalene som skal formidles over telegigantens kabelnett og over satellitt. Dagens avtale løper ut fredag denne uken og dersom partene ikke blir enige,  kan det gå mot svarte skjermer for de nærmere én million husstandene som har en tv-pakke fra Canal Digital. Over to millioner seere kan dermed bli rammet av konflikten.

Les hele historien om konflikten her: TV 2 og Telenor kjemper om flere hundre tv-millioner

Nå tar TV 2 et grep for å sikre at seerne ikke skal rammes så hardt av konflikten, ved å gi alle Canal Digitals kunder direkte tilgang til alle kanalene i TV 2s grunnpakke gjennom TV 2 Sumo dersom det blir svarte skjermer fredag 1. juni.

Dette skriver TV 2 på sine sider i kveld:

«Canal Digitals kunder kan også se TV 2-kanalene kostnadsfritt via TV 2 Sumo. Dersom vi ikke kommer til enighet vil vi oppdatere dere på hvordan dere får tilgang.»

Les også: Telenor misliker TV 2s Sumo-stunt

Les også: Ny tv-krise seiler opp – over to millioner tv-seere kan miste TV 2-kanaler