Under SuRies framføring av Storbritannias «Storm», skjedde det som ikke skulle skje. En mann stormet plutselig scenen og det var tilløp til panikk i noen sekunder. Han rakk å rappe mikrofonen før vaktene grep inn.

Ifølge BBC  skal mannen ropt følgende fra scenen:

- Nazister i britisk media, vi krever frihet!

Den britiske artisten beholdt roen og fullførte sangen. SuRie og Storbritannia fikk raskt tilbud om å opptre etter at alle de 26 artistene er ferdige. Det opplyste Den europeiske kringkastingsunionen (EBU), ifølge NTB.

- I politiets varetekt
Men SuRie takket nei til sjansen til å synge på ny. Ifølge EBU var Storbritannia veldig fornøyd med gjennomføringen og så ingen grunn til å gå på scenen igjen.

– EBU beklager at scenen ble stormet under Storbritannias framføring under finalen i Eurovision Song Contest i Lisboa i kveld. Den ansvarlige personen er nå i politiets varetekt, heter det i en uttalelse fra EBU, ifølge NTB.

Da Norge arrangerte Eurovision Song Contest i Oslo i 2010, ble Spania forstyrret av den såkalte Jimmy Jump. Han klarte å komme seg forbi vaktene, før han ble tatt hånd om.