Oppdatert: Avstemningen er nå avsluttet.

5. mai er det klart for tv-bransjens store prisfest Gullruten i Bergen. Der skal også årets tv-øyeblikk kåres og NRK, TV 2, TV3 og TVNorge kjemper alle om å være avsender av øyeblikket over alle øyeblikk i tv-ruta.

Kampanje kan nå slippe de fire kandidatene til prisen som er stemt frem av Gullruten-juryen. Hvilket klipp som vinner er det Kampanje-leserne som bestemmer, ved å gå inn og stemme her!

Her er de fire kandidatene:

1. Ulsteinvik løper fra verden. Karsten Warholm tar VM-Gull! - produsert av NRK for NRK

 

2. Therese Johaug: Sjokket! - produsert av Globus Media for TV 2

 

3. Tangerudbakken, gratis Kong Håkon!- produsert av Zacapa Film for Discovery Networks Norway

 

4. Eventyrlig oppussing, eventyrlig bryllup!- produsert av TMM for TV3

- Viser stor bredde
Styreleder i Gullruten og direktør i Virke Produsentforeningen, Torbjørn Urfjell, er glad for at juryen har stemt frem øyeblikk som setter følelsene i sving på hver sin måte.

- Alle juryene i Gullruten har hatt en avstemning blant 16 ulike bidrag, og da er det artig å se hvor stor bredde det er i hva juryen mener er årets tv-øyeblikk. Det blir morsomt å se hva publikum mener, sier styreleder i Gullruten og direktør i Virke Produsentforeningen, Torbjørn Urfjell.

- Savner du noen øyeblikk?

- Nei, det kan jeg ikke si. Jeg stoler på at forhåndsjuryen har valgt ut de fire beste, og jeg har også en favoritt som jeg skal gå inn på Kampanje og stemme på, sier Urfjell hemmelighetsfullt.

For én måned siden ble de aller fleste nominasjonene til Gullruten sluppet. Det er NRK som står sterkest i konkurransen med 37 nominasjoner, foran TV 2 som har 14 nominasjoner, TVNorge med 11, TV3 med åtte og Aftenposten med to.

Les mer: «Stjernekamp», «Aber Bergen» og Ylvis-brødrene kjemper om tv-priser