I forrige ukes episode av «Snakk med Linn Wiik» på TV 2 Nyhetskanalen, som ble sendt på kvinnedagen, viste programlederen frem et fotografi av den tidligere TV 2-ansatte som har seksuelt trakassert kvinner i kanalen, skriver Dagens Næringsliv. Det skjedde som en del av en bildeserie som også inkluderte Trond Giske, Harvey Weinstein og Kristian Tonning Riise.

Nå er innslaget fjernet fra nett, og nyhetsredaktør Karianne Solbrække sier til DN at programmet ikke går på lufta som vanlig førstkommende torsdag.

- Dette er en alvorlig svikt. Her i TV 2 har vi en redaksjonell linje på at vi ikke skal identifisere vedkommende. Men det har skjedd likevel, og jeg har ikke blitt konsultert. Nå skal jeg bruke tid for å høre med alle de involverte om hva som har skjedd, sier hun til DN.

Wiik har tidligere sagt til DN at de tok en selvstendig redaksjonell avgjørelse om å identifisere mannen.

- Vi laget en liste med bilder over de mest omtalte Metoo-sakene i forbindelse med kvinnedagen 8. mars. Med tanke på alvorlighetsgraden i saken mente vi denne mannen hadde en naturlig plass på en sånn liste. Det var en selvstendig redaksjonell avgjørelse – uavhengig av at saken har skjedd i vårt eget hus, sier TV 2-programleder Linn Wiik.