I dag ble det kjent hvilke seks bønder som kjemper om bli med i årets «Jakten på kjærligheten» - som skal sendes på TV 2 i høst. Under fjorårets sesong ble det full klaff for tre av fire Jakten-par, og det har ført til at søknadsbunken har blitt ekstra stor i år, ifølge TV 2.

- Det har vært rekordstor pågang fra bønder som ønsker å delta og rundt 400 søknader er kommet inn, sier programleder Katarina Flatland i en melding.

Dette er den 15. sesongen av serien. Og en av bøndene har vært med i serien tidligere – som frier i 2017-sesongen.

- I år er to kvinnelige bønder og fire mannlige som er valgt ut. De kommer fra ulike steder i landet og er fra 25 til 50 år. En av bøndene, Simen, er en av frierne som var med i forrige sesong. Han var frieren til bonden Beatrice Fjell og var den siste frieren som ble sendt hjem. Simen er selv odelsgutt og nå bytter han side fra frier til å bli Jaktenbonde, sier Flatland..

Nytt av året er at TV 2 bytter location for speed-dating fra Hoel gård i Hedemark til et foreløpig ukjent sted. Ett annet nytt grep er at Jaktenparene kommer til å dra på ferie til samme sted samtidig, og her vil de også omgås hverandre.

Dette er de seks Jakten-bøndene 2018:

Gudrun Austli (38) Snåsa, Nord-Trøndelag. Gårdsdrift: Sauebonde

Janne Øiestad (50) Hjellebøl, Akershus. Gårdsdrift: Hester

Bjørn Hammer (30) Selbu i Sør Trøndelag. Gårdsdrift: Sauebonde

Ola Einar Hovrud (50) Leira i Oppland. Gårdsdrift: Skogsdrift og gressproduksjon

Simen Gjølberg (25), Kråkstad, Akershus. Gårdsdrift: Korndrift

Kristoffer Heldal (30), Drangedal i Telemark. Gårdsdrift: Sauer og skogsdrift

Presentasjons-programmet av «Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 senere i mars.