For en uke siden ble det kjent at Ingeborg Volan gir seg i Adresseavisen til fordel for den nyopprettede stillingen som om redaktør for leserutvikling i Dagens Næringsliv.

Nå skriver Dagens Næringsliv at hun får følge inn døra av Fredrik Loennicken, som blir ny direktør for brukermarked i næringslivsavisen. Der vil han få ansvaret for alle brukerinntekter, og utviklingen av avisens fremtidige pris- og produksjonsstrategi. Han vil også jobbe med en nyopprettet avdeling for leserutvikling i utviklingsavdelingen og redaksjonen.

Loennicken har vært ni år i Schibsted. De to siste årene har han ledet mediekonsernets satsing på bedriftsmarkedet.

- Hvilke forventninger har du til overgangen til Dagens Næringsliv?

- Jeg tror noe av den største overgangen blir å gå fra et såpass stort system og konsern som Schibsted, med sine mange fordeler og noen ulemper, til å jobbe dedikert med én merkevare og én produktportefølge og en litt mindre organisasjon, sier han til Kampanje.

Han skal jobbe tett med Volan når han begynner i sin nye jobb etter påske.

- Det ser jeg veldig frem til, sier han.

Les også: Ny DN-redaktør: - Der det finnes publikum, finnes det penger