Jan Thomas er en av ti kjendiser som deltar i den nye sesongen av «71° nord – Norges tøffeste kjendis». Dette er niende sesong, og Jan Thomas forteller til Dagbladet at produksjonsselskapet Nordisk FilmTV har forsøkt å få han med i syv av de foregående rundene.

Den åttende gangen valgte han å takke ja.

- Fordi at sånn er det bare i livet. Noen ganger så føles noe veldig riktig, og denne gangen så stemte alt, sier han til Dagbladet og legger til:

- Og det er litt todelt. Nummer én, jeg tror folk glemmer at jeg jobber, så jeg reiser mye og driver business. Så skal man jo være borte en stund. Også er det litt med det der at «71 grader nord» er «71 grader nord», og er det noe jeg vil? Også bare stemte alt, også ble det riktig denne gangen. Og jeg tenkte at hvis jeg ikke gjør det nå så kommer jeg aldri til å gjøre det. Det er «once in a lifetime».

«71° nord – Norges tøffeste kjendis» hadde sesongpremiere på TVNorge søndag.

Les mer: Her er 71° nord-kjendisene