For Tale Maria «Helsesista» Krohn Engvik fortsetter det som må ha vært en god uke. Krohn Engvik kunne toppe en allerede prisfylt uke med å vinne prisene «Årets sterke mening» og «Årets forbilde» på Vixen Influencer Awards søndag kveld. 

Les mer: Her er vinnerne av Vixen Influencer Awards

- Nå ble jeg månefallen. Herregud. Jeg skjelver, sa Engvik fra scenen. 

Tidligere denne uken vant Krohn Engvik, eller «hele Norges helsesøster» i sosiale medier, også pris under Social Media Awards.

- Jeg velger å være et forbilde ved å være til stede og være ekte, varm og raus og kjærlig. Jeg har fokus på det jeg vil ha mer av og snakker ikke om mobbing men gleding, sier Krohn Engvik. 

Til Kampanje forteller hun at hun verken gjør reklamejobber eller lever av klikk.

- Dette handler om å nå frem til det ene mennesket som trenger svar på et lite spørsmål som tar all plass i hodet, eller som trenger mot og kraft til å fortelle om vonde hemmeligheter, sier hun.

- Så selvfølgelig er det hyggelig at mange ser storyen min, fordi da når jeg kanskje ut til akkurat den personen, legger Krohn Engvik til.

Les også: Helsesista kåret til årets personlighet - her er alle sosiale medier-vinnerne

Her kan du se Kampanjes videointervju med dobbeltvinneren. 

Falch vant - men fikk ikke pris
Litt drama ble det også under årets Vixen Influencer Awards da juryen og juryleder Hans-Petter Nygård-Hansen kunnegjorde at Skam-stjernen Ulrikke Falch vant den gjeve prisen Årets influencer. Prisen ble likevel ikke delt ut etter at Falch trakk seg fra hele arrangementet.

Les også: Ulrikke Falch trekker seg fra bloggpris

- Hun er ærlig og uredd og har meningers mot. Hun er et forbilde for mange og en tv-stjerne som gir henne en helt egen evne til å kommunisere. Men Årets influencer UIrikke Falch ble kåret til vinner før hun valgte å trekke seg. Prisen deles altså ikke ut etter vinnerens eget ønske, men jeg synes hun fortjener den, sa Nygård-Hansen. 

De øvrige vinnerne fra priskveldens andre del ble de to kjente tv- og medieprofiler Synnøve Svabø og Vanessa Rudjord som vant prisen «Årets stjerneskudd», mens prisen «Årets gullpenn» gikk til Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne for deres podcast «Tusvik og Tønne». 

Med over 30 prosent av stemmene ble Marna Haugen Burøe «Folkets favoritt», mens juryens egen pris gikk til Petter Kihlman for bloggen «Pappahjerte». 

Vinneren av «Årets influencer: Business» ble Trine Sandberg og du kan se videointervjuet med den beste business-influenceren her.