Ifølge det svenske bransjenettstedet Resumé får det svensk-norske talkshowet «Skavlan» kritikk etter forrige sending der den svenske OL-vinneren Sarah Sjöström fikk spørsmål som av flere blir betegnet som sexistiske. 

Programleder Fredrik Skavlan skal blant annet ha spurt; «Så du har ryddehjelp, vaskehjelp og samboer?» etter at Sjöström bekreftet at hun hadde vaskehjelp.

I et intervju med Aftonbladet slår prosjektleder for programmet, Jan Axelsson tilbake og sier at de er fornøyde med intervjuet;

- Vi lytter selvsagt til all kritikk frå våre seere, men samtidig skal du vite at dette er et veldig stort program med minst 1,5 millioner seere hver uke. Det gjør at det fins mange meninger om programmet. (…) Når det gjelder dette intervjuet synes jeg ikke vi har noen grunn til å endre noe, sier han til Aftonbladet.