YouTube-stjernene Prebz & Dennis og Amalie Olsen har fått billetter til Sør-Korea av TVNorge og Eurosport. De har til sammen over 360.000 abonnenter på YouTube, og skal formidle OL-opplevelsen på «sin helt egen måte», ifølge Discovery.

- Jeg gleder meg mest til å oppleve Korea igjen og få se en så gigantisk begivenhet som OL live. Det kommer til å bli masse snaps og morsomme videoer på YouTube-kanalen vår, sier Dennis Vareide, som i disse dager også er aktuell i «Farmen kjendis» på TV 2.

- Jeg håper å få se at «the one and only» Petter Northug tar en OL-medalje, legger han til.

- Jeg gleder meg til å få oppleve et OL på nært hold. Det hadde jeg egentlig aldri sett for meg, så det blir utrolig gøy å få bli med på denne opplevelsen, sier YouTube-kollega Preben Fjell.

- Jeg er veldig stolt over å kunne være med på dette. Jeg synes det er utrolig kult å kunne se OL i virkeligheten. Pappa ble litt sjalu da han hørte at jeg skulle dra, sier Amalie Olsen.

Les også: Eurosport inngår OL-avtale med Snapchat

Sjef for TVNorge og Eurosport, Tine Austvoll Jensen, sier at hun håper YouTube-stjernene vil bidra til å engasjere flere unge seere under OL.

- OL i PyeongChang vil i større grad enn noen av de foregående vinterlekene bli konsumert på digitale flater. De fleste øvelsene går mellom frokost og middag, altså mens folk er på skolen eller på jobb. Vi forventer at mange vil strømme de store øvelsene på vår digitale tv-tjeneste, Eurosport Player, mens de jobber. Spesielt ønsker vi å engasjere flere unge seere til å se på OL. Vi er derfor glade for at Amalie Olsen og Prebz & Dennis skal hjelpe oss med dette, og formidle vår OL-dekning til nye og yngre målgrupper, sier Tine Austvoll Jensen.

Fra før er det klart at komikeren Magnus Devold, den tidligere langrennsløperen Tomas Northug og artisten Dagny reiser til OL-byen som en del av Eurosport og TVNorges digitalteam.