Torsdag kveld ble det kjent at Resett skal ha tilbudt den 26 år gamle mannen som Venstre-leder Trine Skei Grande skal ha hatt sex med på en fest i 2008, 400.000 kroner for historien.

Det har fått flere i Presse-Norge til å reagere. Øystein Stray Spetalen er både investor i Resett og sitter som varamedlem i Pressens Faglige Utvalg (PFU).

– Nettstedet Spetalen støtter driver med direkte angrep på pressens verdier. Det må man jo ha lov til, men da blir det meningsløst å samtidig late som at man bryr seg om presseetikk. Nå har det blitt overtydelig hvorfor Spetalen ikke kan representere allmennheten i PFU. Han må ut, det er helt opplagt. Jeg er overrasket over at det i det hele tatt er en diskusjon, sier redaktør i Filter Nyheter, Harald Klungtveit, til VG.

Spetalen selv sier at han ikke har vært involvert i tilbudet mannen fikk, og påpeker at han ikke har noe med det redaksjonelle innholdet i Resett å gjøre. Han sier at han vil erklære seg inhabil hvis Resett skulle bli behandlet i PFU.

– Dersom Resett blir klaget inn for PFU vil jeg fratre behandlingen og erklære meg inhabil, sier han til VG.