Kampanje kan i dag avsløre hvor stor delegasjon Discovery i Norge sender til vinter-OL i Pyeongchang i 2018. OL-troppen til Discovery blir på høyde med det NRK og TV 2 har sendt tidligere OL.

Det bekrefter nordisk kommunikasjonsdirektør i Discovery, Espen Skoland.

- Vår ambisjon er å lage et minst like godt OL-produkt som våre venner i NRK og TV 2 har laget før oss. Det gjenspeiler også teamet vi sender ned. Vi kommer til å presentere hele teamet på en pressekonferanse om et par timer, jeg ønsker derfor ikke å gå i detaljer rundt antallet eller teamsammensetningen nå, sier Skoland til Kampanje onsdag morgen.

Les mer om vinter-OL og TVNorges vårprogram her!

Ruller ut OL-kampanje
For litt før klokken 10.00 onsdag formiddag skal Discovery, som i Norge driver tv-kanalene TVNorge, Max og Eurosport, presentere kanalens OL-profiler og hele OL-satsingen. Skoland vil ikke fortelle hvor mange mennesker Discovery i Norge sender til vertsbyen, men etter det Kampanje kjenner til er det snakk om godt over 130 personer. Det vil si journalister, kommentatorer, reportere og teknisk stab.

Da TV 2 hadde rettighetene sist under OL i Sotsji sendte TV 2 en delegasjon på 140 mennesker.  Dermed er ikke Discovery så langt unna TV 2 i antall.

Kanalen planlegger også etter det Kampanje kjenner til et kveldstudio som skal sendes fra Norge, slik at staben som jobber med OL blir enda flere.

I tillegg har også Discovery begynt å rulle ut en stor OL-kampanje som skal korte ned ventetiden til OL. Den består av 53 forskjellige OL-minner som Bjørn Dæhlies femmilsgull fra Nagano i 1998. 

Se det første klippet fra Discoverys nye OL-filmer.