Som Kampanje skrev tidligere i dag, ble TV 2 den store vinneren i september, og også oktober starter godt for kanalen.

Premieren av «Vårt lille land» hadde 538.000 seere i går. Det er ny rekord for dokumentarprogrammet. Den sterke historien til Rune Andersen og hans søstre samlet hele 45,4 prosent av alle tv-seerne i tidsrommet.

- «Vårt lille land» er en varm dokumentarserie om vanlige mennesker - og det ekte livet, på godt og vondt. Disse seertallene forteller oss at dette er fortellinger folk vil ha. En stor oppmuntring for oss i redaksjonen, og hele TV 2, sier Tonje Steinsland, som er redaksjonsleder for «Vårt lille land».

Les også: TV 2 vinner tv-seerne - TV3 og TVNorge gjør det «særdeles dårlig»

Det ble satt flere rekorder på TV 2 i helgen. «Senkveld» ble sett av 547.000 seere fredag, noe som er ny sesongrekord. Lørdag satte også «Skal vi danse» ny sesongrekord med 580.000 seere, mens «God kveld Norge» satte sesongrekord med 381.000 seere.

Søndag kveld så 667.000 seere på «Farmen». Dette er en økning fra fjoråret hvor 636.000 seere så på den første ukesfinalen.

Det var «Nytt på nytt» som ble helgens mest sette program med 915.000 seere på fredag. Dette er ny sesongrekord. «Stjernekamp» ligger ikke langt bak med 874.000 seere. Nok en sesongrekord.

«Skavlan» runder av pallen med 715.000 seere.