Denne uken går startskuddet for den nye spenningsserien «Hvor er Thea?» på TV 2, som Kampanje tidligere har omtalt.

Serien handler om Livs jakt på romkameraten Thea Vinger, som blir sporløst borte etter en kveld på byen. Alt er fiktivt, men da nyhetsanker Arill Riise skulle promotere serien mot slutten av TV 2s nyhetssending kl. 18.30 i går, omtalte han den som en ekte nyhetssak.

Det skriver Journalisten i dag. 

«Du har kanskje sett denne savnet-plakaten i sosiale medier de siste dagene. Etter en kveld på byen i Oslo så forsvant Thea sporløst i september. Nå har venninnen Liv satt i gang et stort prosjekt for finne samboeren. Hva denne mystiske leteaksjonen går ut på kan du lese på tv2.no,» sa Riise ifølge nettstedet.

Nyhetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække, legger seg flat overfor Journalisten.

- Dette skulle ikke skjedd. (...) Jeg mener det er greit å tease i programmet, men vi setter denne ikke i riktig sammenheng. Vi forteller ikke seerne hele bildet. Det er hele problemet her.

Les også: Ny dramaserie fra TV 2 - legges ut gratis på Sumo