I går var det premiere på det nye konseptet «Truls à la Hellstrøm» på TV 2, og det var 448.000 tv-seere som valgte å se på programmet i går kveld.

Dette gir programmet en andel på 40,7 prosent i blant folk mellom 20 og 49 år og 33,4 prosent i universet over 12 år.

- Vi er strålende fornøyd med at Truls og Eivind har funnet hverandre og fått en så god tone på TV 2. Tilbakemeldingene fra både tv-anmeldere og ikke minst publikum etter at episoden ble vist var overveldende. Så dette lover selvsagt veldig bra for fortsettelsen, hvor radarparet skal gjøre kulinariske reiser over hele verden, sier programredaktør Jarle Nakken i en melding fra TV 2.

Kanalen er godt fornøyd med utviklingen for programmene de har valgt å legge til onsdagen denne høsten.

- Sammen med blant annet «Farmen» og vårt andre nye onsdagsprogram «Otto har fått nok», ga dette TV 2 nok en knallsterk onsdag, sier Nakken.

«Farmen» hadde 633.000 seere i går. 409.000 ble værende på kanalen for å se «Otto har fått nok». Selv om det isolert sett er gode tall for TV 2, utgjør det en nedgang for Otto Jespersen på hele 167.000 seere fra premieren forrige uke.

Samlet hadde TV 2-kanalene en andel på 35,4 prosent i P20-49 og 30,8 prosent i P12+.