Ingeborg Heldal er ansatt som den nye sjefen for KK, både digitalt og på papir. Hun har vært konstituert i rollen siden september, da Gjyri Helen Werp takket for seg.

Heldal skal i tillegg lede den digitale satsningen mot unge jenter gjennom Topp-merkevaren.

Les også: Gjyri Helén Werp slutter i Aller Media

Konserndirektør for Kvinne/tema i Aller Media, Ingrid Skogrand, gleder seg over å ha Heldal på plass.

- Ingeborg kjenner KK-merkevaren godt. Det er selvsagt en fordel. Men minst like viktig er hennes kvalifikasjoner som leder, produktutvikler og erfaren journalist. Når du ganger opp det med ambisjonene hun har for merkevaren, er jeg ikke i tvil om at vi har fått rett kvinne ved roret, sier Ingrid Skogrand.

Ingeborg Heldal har tidligere vært journalist i KK, redaktør i Cosmopolitan, bloggredaktør og nå sist utviklingsredaktør for Se og Hør.

- Ingeborg har lang og bred medieerfaring, både fra Aller og andre mediehus. Det kommer godt med. Hun skal lede Norges største merkevare for kvinner videre, og det betyr ikke minst å videreutvikle kk.no. kk digitalt har fått flere priser for sin innovative publiseringsløsning, nå sist «World Digital Media Award for Best Digital Advertising Campaign» for det kommersielle fullskjermformatet. Vi er gode fra før – og skal bare bli endre bedre, sier Skogrand.

For Ingeborg Heldal er det spesielt hyggelig å komme tilbake dit karrieren startet.

- For meg føles det nesten som ringen er sluttet. Jeg begynte i KK rett ut fra Journalisthøgskolen, og det kjennes både godt og riktig å være tilbake! Jeg gleder meg stort og tar med stolthet og en god porsjon ydmykhet fatt på utfordringen med å bygge videre på og utvikle to av Norges desidert sterkeste magasinmerkevarer for jenter/kvinner. Jeg er takknemlig for tilliten som blir vist meg, og gleder meg til å jobbe på det som må være en av Norges hyggeligste og mest visjonære arbeidsplasser, sier Heldal.