Det er to år siden Viacom lanserte tv-kanalen Comedy Central i Norge med amerikanske humorprogrammer som «The Daily Show» og «South Park» på menyen. Nå girer kanalen opp satsingen på lokalprodusert innhold og gjør sin største nordiske programproduksjon noensinne.

«Comedy Centrals stand up Uten Grenser» skal produseres lokalt både i Norge, Sverige og Danmark. Den norske utgaven ledes av komikeren Jonna Støme og produseres av Latter TV. I løpet av ti avsnitt skal en lang rekke nye og etablerte stand up-komikere utfordre grensene for humor.

- Vi i Comedy Central har en lang tradisjon med å stå bak noen av verdens største stand up-stjerner, som Dave Chappelle, Amy Schumer og Sarah Silverman. Som en del av vårt økende fokus på lokalt innhold gjør vi nå vår største nordiske stand up-satsning noensinne, og vår ambisjon er at de respektive produksjonene skal kunne vises over grensene i nabolandene, sier Daniel Andersson, programdirektør for Comedy Central hos Viacom.

Totalt skal over 60 komikere medvirke i produksjonen, og på norsk side har Comedy Central fått med seg kjente navn som Sigrid Bonde Tusvik, Lisa Tønne, Ørjan Burøe, Henrik Thodesen og Dex Carrington.

- Vårt mål er å fortsette å vokse i Norge og styrke vår posisjon som den fremste humorkanalen. Vi merker en stor etterspørsel etter lokale kvalitetsproduksjoner og eget innhold, både fra seerne og partnerne våre. Med «Uten Grenser»  kommer vi til å fortsette å eksperimentere med eget innhold og løfte fram både etablerte og nye komikere, fortsetter Daniel Andersson.